Connect with us

Jocuri

Evenimentul PS5 și PS4 de la Sony: cum să vizionați online 2021 State of Play online

Published

on

Evenimentul PS5 si PS4 de la Sony cum sa vizionati

Fanii PlayStation, bucură-te. Sony găzduiește astăzi primul stream live State of Play din 2021. Prezentarea de 30 de minute va cuprinde 10 jocuri noi care vin pe PS4 și PS5, împreună cu actualizări ale unor viitoare jocuri terțe și indie care au apărut în vitrina PS5 a Sony în iunie anul trecut.

Sony nu a dezvăluit ce jocuri vor fi anunțate în cadrul evenimentului de astăzi, dar compania are o mulțime de jocuri extrem de așteptate care urmează să fie lansate în acest an și posibil în 2022. Acestea includ Ratchet & Clank: Rift Apart, care va fi lansat exclusiv pe PS5 pe 11 iunie și Horizon Forbidden West, care se așteaptă să apară undeva anul acesta pe PS4 și PS5.

CÂND ÎNCEPE EVENIMENTUL PLAYSTATION STATE OF PLAY?

Fluxul live începe astăzi, 25 februarie, la 14:00 PT / 17:00 ET / 22:00 GMT.

UNDE POT VIZIONA PLAYSTATION STATE OF PLAY?

Avem fluxul live încorporat în partea de sus a acestei postări, astfel încât să puteți rămâne aici și să îl urmăriți când începe. Alternativ, vă puteți îndrepta către canalul oficial PlayStation YouTube sau contul PlayStation Twitch pentru a urmări evenimentul de astăzi.

Alin Tripon Fondator NewIT.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment, ştiinţa şi jocuri video, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte informații utile. Pasionat de lumea digitală și cultura tech, în timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending