CUM SA

Cum să dezactivați recomandările „Pentru voi toți” pe Apple TV

Aplicația Apple TV folosește istoricul vizionărilor filmelor și emisiunilor pentru a personaliza recomandările din secțiunea „Pentru tine” sau „Pentru toți”. Puteți să-l dezactivați și să nu mai vedeți acele sugestii automate pe Apple TV. Iată cum.

Cu distribuirea în familie activă, este posibil să vedeți câteva recomandări scandaloase bazate pe istoricul vizionărilor tuturor. Din fericire, puteți dezactiva secțiunea „For All of You” și puteți șterge istoricul vizionărilor pe Apple TV.

"Pentru dumneavoastră" secțiunea despre interfața Apple TV.

LEGATE DE: Ce este aplicația Apple TV și ar trebui să o utilizați?

Cum să dezactivați recomandările „Pentru toți” pe Apple TV

Apple TV trebuie să ruleze tvOS 15 sau o versiune ulterioară pentru a vă permite să dezactivați recomandările personalizate pentru contul dvs. sau pentru toate conturile. Dacă nu sunteți sigur ce versiune utilizați, consultați ghidul nostru pentru actualizarea Apple TV-ului.

Pentru a începe, deschideți aplicația „Setări” pe Apple TV.

Selectează "Setări" aplicația.

Selectați „Utilizator și conturi”.

Selectați "Utilizatori și Conturi" din principal "Setări."

Selectați contul de utilizator din secțiunea „Utilizator implicit”.

Selectați contul de utilizator care apare sub "Utilizator implicit."

Derulați în jos la secțiunea „Gestionați” și faceți clic pe opțiunea „Pentru voi toți” pentru a selecta „Nu mă includeți”.

Clic "Pentru voi toti" a selecta "Nu Mă Includeți."

Apăsați tasta „Înapoi” de pe Apple TV Remote pentru a reveni la fereastra principală „Setări”. Derulați în jos și selectați „Aplicații”.

Selectați "Aplicații" din principal "Setări."

Sub „Setări aplicații”, va trebui să selectați „TV”.

Selectați "televizor" sub "Setările aplicației" secțiune.

Derulați în jos și faceți clic pe „Ștergeți istoricul redării”.

Selectați "Ștergeți istoricul redării."

Alegeți butonul roșu „Ștergeți istoricul redării” de pe pagina de confirmare.

Selectați "Ștergeți istoricul redării" buton.

Acum vă puteți întoarce la casa Apple TV, deschide aplicația Apple TV și verifica dacă secțiunea „Pentru toți” sau „Pentru tine” va afișa acum diverse sugestii. Cu toate acestea, puteți anula oricând abonamentul Apple TV+ dacă nu sunteți mulțumit de recomandările generale.

Citeste si  Cum să dezactivați casetele de selectare Explorer de fișiere pe Windows 11

LEGATE DE: Cum să anulați abonamentul Apple TV+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button