CUM SA

Cum să eliminați un cont Gmail de pe iPhone și iPad

Puteți elimina un cont Gmail de pe iPhone sau iPad dacă nu mai sunteți interesat să îl utilizați. Modul în care procedați depinde de modul în care ați adăugat contul Gmail – este posibil să îl fi adăugat pentru aplicațiile Apple în Setări, să îl fi configurat în aplicația Gmail de la Google sau ambele.

Ce se întâmplă când eliminați un cont Gmail?

Rețineți că ștergerea unui cont Gmail de pe iPhone va duce la sincronizarea datelor cu aplicațiile dvs. Mail, Contacte și Calendar. Din fericire, contul dvs. Google va continua să funcționeze cu alte aplicații Google, cum ar fi Gmail, Google Maps, Google Drive, YouTube și alte aplicații Google.

Desigur, îți poți elimina contul și din aplicația Gmail dacă nici nu vrei să-l dorești acolo. Și dacă v-ați conectat la Gmail pe Safari, va trebui să îl eliminați și acolo. Vă vom arăta cum să le faceți pe amândouă.

LEGATE DE: Ghidul complet pentru Gmail

Cum să eliminați contul Gmail de pe un iPhone și iPad

Pentru a începe, deschideți aplicația „Setări” pe iPhone și selectați secțiunea „Contacte”.

În "Setări." apăsați pe "Contacte."

Selectați „Conturi”.

Apăsați pe "Conturi" în "Contacte" secțiunea pe iPhone.

Atingeți contul Gmail pe care doriți să îl eliminați.

Selectează "Gmail" contul pe care doriți să îl eliminați.

Apoi, selectați butonul „Ștergeți contul”.

Selectează "Șterge cont" buton.

Repetați procesul pentru a elimina alte conturi Gmail.

Bacsis: Dacă vă răzgândiți mai târziu, reporniți iPhone-ul înainte de a adăuga un cont Gmail.

LEGATE DE: Cum să forțați repornirea oricărui iPhone sau iPad

Cum să eliminați contul Gmail din aplicația Gmail

Dacă gestionarea și comutarea între mai multe conturi Gmail devine obositoare în aplicația Gmail, le puteți elimina pe cele pe care nu le mai doriți.

Citeste si  Cum să profitați de noile opțiuni de confidențialitate ale Android 12

Pentru asta, deschideți aplicația Gmail pe iPhone sau iPad și atingeți fotografia de profil din colțul din dreapta sus.

Atingeți fotografia de profil Gmail din colțul din dreapta sus.

Selectați „Gestionați conturile pe acest dispozitiv”.

Selectați "Gestionează conturile pe acest dispozitiv."

Atingeți butonul „Eliminați de pe acest dispozitiv” de sub conturile Gmail pe care doriți să le eliminați.

Atingeți "Eliminați de pe acest dispozitiv" butonul pentru contul Gmail pe care doriți să îl eliminați.

În fereastra pop-up, apăsați butonul „Eliminați” pentru a confirma.

Atingeți "Elimina" pentru a confirma ștergerea contului Gmail.

Aplicația Gmail va elimina acum toate e-mailurile din acel cont Gmail și va deconecta de la acesta. Atingeți butonul „Terminat” din colțul din stânga sus pentru a reveni la ecranul de pornire Gmail.

LEGATE DE: Cum să comutați rapid între conturile Gmail pe Android, iPhone și iPad

Cum să eliminați contul Gmail din Safari

Dacă ați fi folosit Safari pentru a vă accesa contul Gmail, acesta va continua să se afișeze și să se conecteze automat până când îl eliminați. Din fericire, puteți face asta fără să ștergeți memoria cache și datele din Safari.

Pentru a începe, lansați browserul Safari și mergeți la https://mail.google.com pentru a deschide Gmail într-o filă.

Introdu adresa Gmail în bara de adrese din Safari pe iPhone sau iPad.

Atingeți pictograma meniului hamburger din colțul din stânga sus.

1635279246 890 Cum sa eliminati un cont Gmail de pe iPhone si

Acum, atingeți contul Gmail din partea de sus pentru a deschide meniul drop-down pentru meniul „Conturi”.

Atingeți meniul derulant al contului Gmail din partea de sus a ecranului.

Apoi, atingeți „Deconectați-vă de la toate conturile”.

Din meniul Gmail, selectați "Deconectați-vă de la toate conturile."

Se va deschide o altă pagină cu titlul „Alegeți un cont”. Selectați opțiunea „Ștergeți un cont”.

Selectați "Eliminați un cont" din Gmail în Safari

Atingeți butonul rotund roșu de lângă contul Gmail pe care doriți să îl ștergeți.

Atingeți butonul circular roșu pentru a elimina contul Gmail.

Selectați butonul „Da, eliminați” din fereastra pop-up pentru a confirma.

Selectați "Da, Eliminați" pentru a confirma acțiunea.

Asta e! Dacă vă pierdeți sau vă pierdeți iPhone-ul, vă puteți deconecta de la distanță de la un cont Gmail și vă puteți securiza datele Gmail cu autentificare cu doi factori pentru a-l salva de privirile indiscrete.

Citeste si  Cum să schimbați automat imaginea de fundal de pe iPhone folosind comenzi rapide

LEGATE DE: Cum să vă securizați contul Gmail și Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button