Cum să ștergeți iPhone-ul înainte de a-l vinde sau de a-l tranzacționa

Tripon Alin
By Tripon Alin 2 Min Read

Fie că tranzacționați cu vechiul dvs. iPhone pentru o reducere la unul nou, îl vindeți, îl dați sau îl reciclați, veți dori să ștergeți mai întâi toate datele. Nu numai că doriți să împiedicați ca informațiile personale să cadă pe mâini greșite, dar să recunoaștem: nimeni nu va dori un telefon cu vechile dvs. selfie-uri.

După ce ați transferat toate datele pe un telefon nou (sau, dacă nu primiți un telefon nou, ați făcut backup pentru datele dvs.), iată cum să ștergeți iPhone-ul:

Scapă de câteva caracteristici identificabile

  • Dezactivați „Find My iPhone” accesând „Settings”> „Find My”> „Find My Phone” și comutând „Find My Phone” și „Find My Network” pentru a dezactiva.
  • Deconectați orice dispozitiv de pe telefon, inclusiv Apple Watch.
  • Dezactivați iMessages (pentru orice eventualitate).

Deconectați-vă de la ID-ul dvs. Apple

  • Selectați „Setări”> [your name] butonul de sus> „Deconectare” (în partea de jos a paginii).
  • Introduceți parola Apple ID.
  • Veți fi întrebat dacă doriți să păstrați o copie a datelor dvs. pe acest iPhone. Presupunând că ați făcut toate copiile de rezervă și că sunteți pe cale să vă ștergeți telefonul, nu trebuie să activați nimic.
  • Atingeți „Deconectați-vă” în colțul din dreapta sus și apoi din nou pe „Sunteți sigur?” fereastra pop-up.

Pregătește-te să-l ștergi

  • Scoateți cartela SIM din telefon.
  • Accesați „Setări”> „General”> „Transferare sau resetare iPhone” și selectați „Ștergeți tot conținutul și setările”.

Dacă vă ștergeți telefonul, nu doriți să păstrați date pe el.

Dacă vă ștergeți telefonul, nu doriți să păstrați date pe el.

Veți avea o ultimă șansă să vă răzgândiți.

Veți avea o ultimă șansă să vă răzgândiți.

Actualizare 15 septembrie 2021, ora 15:00 ET: Acest articol a fost publicat inițial pe 13 aprilie 2020 și a fost actualizat pentru a adăuga mai multe informații și pentru a contabiliza modificările sistemului de operare.

Citeste si  Unele computere Windows 11 sunt forțate să revină la Windows 10
Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *