Cum să urmăriți evenimentul AMD introducând următorul GPU Radeon RX 6000

Tripon Alin
By Tripon Alin 1 Min Read

AMD organizează un eveniment hardware astăzi, 3 martie, în care compania intenționează să anunțe următoarea placă grafică din seria sa Radeon RX 6000. Acesta va servi ca al patrulea GPU din linia RX 6000, după debutul GPU în noiembrie.

La fel ca celelalte trei carduri, noua GPU Radeon RX 6000 va avea arhitectura RDNA 2 a AMD, care include urmărirea în timp real a razelor accelerate hardware și umbrirea cu rată variabilă.

Acest ultim card RX 6000 va servi probabil ca un concurent al seriei RTX 3000 a Nvidia, care a lansat recent o nouă GPU bugetară, RTX 3060. Fie că această nouă GPU AMD va servi drept flagship sau un card buget de nivel inferior este încă necunoscut.

CÂND ÎNCEPE EVENIMENTUL AMD?

Începe astăzi, 3 martie, la 8 AM PT / 11AM ET / 4PM GMT.

UNDE POT VEDE EVENIMENTUL AMD?

Am încorporat fluxul live în partea de sus a acestei postări, astfel încât să puteți rămâne aici să îl urmăriți când începe. AMD va face, de asemenea, fluxuri disponibile pe site-ul său web, pe lângă canalele sale oficiale Twitch și YouTube.

Citeste si  Cum să ascunzi punctul roșu pe un Apple Watch
Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *