CUM SA

Cum să urmăriți online UFC 268 Usman vs. Covington live

UFC

Transmis de la Madison Square Garden din New York City pe 6 noiembrie 2021, evenimentul principal al UFC 268 îl înfruntă pe Kamaru Usman cu Colby Covington pentru campionatul welter. Iată cum să-l transmiteți în direct la 22:00 ET / 19:00 PT.

Cum să transmiteți UFC 268 în direct în Statele Unite

Cartea principală a UFC 268 va fi difuzată exclusiv pe ESPN+ în Statele Unite. Abonații la ESPN+ (6,99 USD pe lună sau 69,99 USD pe an) sau la pachetul Disney (cu Disney+, nivelul suportat de reclame de la Hulu și ESPN+ pentru 13,99 USD pe lună) pot comanda UFC 268 pentru 69,99 USD suplimentar. Noii abonați pot obține un abonament anual la ESPN+ împreună cu difuzarea UFC 268 pentru 89,98 USD.

Evenimentul principal include o revanșă între Usman și Covington, care s-au confruntat ultima dată în decembrie 2019, când Usman și-a păstrat titlul, care va fi din nou pe linie. Evenimentul principal secundar este o luptă pentru titlul feminin la greutatea paie, Rose Namajunas apărându-și titlul împotriva lui Zhang Weili. Cartea principală include, de asemenea, o luptă la greutăți ușoare între Justin Gaethje și Michael Chandler, o luptă la greutate penă între Shane Burgos și Billy Quarantillo și o luptă la greutățile bantam între Frankie Edgar și Marlon Vera.

Abonații ESPN+ pot urmări, de asemenea, meciurile preliminare începând de la 20:00 ET / 17:00 PT, fără costuri suplimentare. Primele meciuri preliminare vor fi difuzate pe UFC Fight Pass (9,99 USD pe lună sau 95,99 USD pe an) începând cu ora 18:00 ET / 15:00 PT.

Ocoliți restricțiile geografice cu un VPN

Dacă locuiți în afara Statelor Unite sau călătoriți și doriți totuși să accesați emisiunile ESPN+ sau UFC Fight Pass ale UFC 268, cel mai bun plan este să utilizați un VPN. În acest fel, puteți ocoli restricțiile geografice și puteți transmite lupta pe platforma desemnată.

Citeste si  Cum să urmăriți și la ce să vă așteptați

ExpressVPN este alegerea noastră pentru cel mai bun VPN general și cel mai bun pentru streaming. Este o modalitate rapidă și ușor de utilizat de a urmări UFC 268 oriunde v-ați afla. Iată cum să începeți:

  1. Descărcați ExpressVPN.
  2. Conectați-vă la un server situat în Statele Unite.
  3. Mergeți la ESPN+ și cumpărați cardul principal de transmisie sau conectați-vă la contul ESPN+ sau UFC Fight Pass pentru a urmări meciurile preliminare. Va trebui să furnizați un cod poștal valid din SUA.

ExpressVPN oferă, de asemenea, o perioadă de încercare gratuită, așa că dacă nu sunteți mulțumit de serviciu, puteți anula imediat după ce vizionați luptele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button