CUM SA

Cum să vă eliminați contul din lista Twitter a altcuiva

Listele de Twitter pot fi o resursă minunată: vă pot ajuta să clasificați diferite companii, să urmăriți ce se întâmplă cu prietenii sau familia, să urmăriți conturile care vă plac sau să țineți pasul cu sursele de știri pe care doriți să le urmăriți. Și a fi pe listele Twitter ale altora vă poate ajuta să vă amplificați propriile tweet-uri.

Cu toate acestea, ocazional, te-ai putea găsi pe o listă de Twitter cu care ai prefera să nu fii asociat. Poate că cineva a citit greșit unul dintre tweet-urile tale și a crezut că ești de acord cu un anumit punct de vedere – și nu. Sau s-ar putea întâmpla ca cineva care nu este de acord cu dvs. să vă includă pe o listă pentru a vă viza pentru hărțuire.

Jurnalist Theresa W. Carey a sugerat că este o idee bună să vă verificați în mod regulat contul Twitter pentru a vă asigura că nu sunteți pe nicio listă pe care preferați să nu apăreați.

După cum explică Carey, așa este posibil să verificați pe ce liste vă aflați. (Aceste instrucțiuni sunt pentru versiunea web a Twitter.)

  • Faceți clic pe pictograma „Liste” din stânga feedului
  • Sunteți acum pe pagina Liste, unde veți găsi toate listele dvs. Faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și faceți clic pe „Listele în care sunteți”.
Citeste si  Noțiuni de bază despre Windows 10: Cum să întrerupeți și să dezactivați actualizările

Acum puteți vedea pe ce liste vă aflați; cel mai recent ar trebui să fie pe partea de sus.

Puteți vedea pe ce liste Twitter sunteți.

Dacă descoperiți că sunteți pe o listă pe care ați prefera să nu o faceți, puteți să renunțați la acea listă blocând (temporar sau permanent) persoana care a creat lista. Iată cum să faci asta.

  • Folosiți metoda de mai sus pentru a găsi lista pe care nu doriți să fiți. Selectați numele contului pentru creatorul listei.
  • Acum veți fi pe pagina de profil a persoanei respective. Faceți clic pe cele trei puncte din dreapta imaginii lor, selectați „Blocați ” și ​​confirmați.

Dacă blocați un cont (temporar sau permanent), veți fi eliminat din listele sale

Dacă blocați un cont (temporar sau permanent), veți fi eliminat din listele sale.

  • Acum veți bloca acel cont și veți fi eliminat numele dvs. din toate listele create folosind acel cont
  • Dacă nu doriți să blocați în permanență acea persoană, puteți face imediat clic pe „Deblocare” (pe care o veți vedea dacă treceți cursorul peste butonul care scrie „Blocat”)

Puteți debloca contul trecând peste butonul „Blocat” (care va spune apoi „Deblocați”

Puteți debloca contul trecând peste butonul „Blocat” (care va spune apoi „Deblocare”).

Bineînțeles, dacă nu ați blocat definitiv acel cont, acestea ar putea să vă pună întotdeauna pe lista lor – sau s-ar putea să vă prezentați pe al altcuiva. Deci, este o idee bună să verificați din când în când și să vedeți pe ce listă este activat contul dvs. Twitter.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button