CUM SA

Cum să vă ștergeți contul de Instagram

Dacă ați luat decizia de a șterge Instagram, fie pentru că ați depășit nevoia pentru o anumită finsta, fie pentru că societatea-mamă Meta atrage din nou controverse, a face acest lucru nu este atât de rapid sau ușor pe cât ar trebui să fie. Nici măcar nu se poate face din aplicația Instagram.

Continuați și acordați-vă un moment pentru a face o postare obligatorie „Șterg Instagram”, dacă doriți, apoi urmați acești pași pentru a renunța la contul dvs. — aceștia pot fi urmăriți fie folosind un computer, fie un telefon, atâta timp cât dvs. utilizați un browser.

  • Mai întâi, va trebui să accesați pagina de solicitare specială pentru ștergerea contului Instagram, care poate fi găsită aici, sau urmând linkul din articolul de ajutor pentru ștergerea contului Instagram. Dacă nu sunteți conectat la Instagram pentru web (cei mai mulți oameni nu vor fi), va trebui să vă introduceți acreditările. De fapt, este foarte probabil că va trebui să introduceți parola de două ori pe parcursul procesului de ștergere, așa că acum este probabil un moment bun pentru a vă asigura că știți ce este.

Instagram vă va arăta în mod clar ce cont sunteți pe cale să ștergeți și vă va întreba de ce.

  • Ar trebui să ajungeți pe o pagină cu vechea siglă Instagram și un meniu derulant care vă întreabă de ce doriți să vă ștergeți contul. În funcție de opțiunea pe care o alegeți, vi se pot afișa diverse link-uri către centrul de ajutor al Instagram care promit să vă remedieze problemele sau un mesaj care vă reamintește util să verificați ce cont îl ștergeți.
  • Indiferent ce ai alege, sub link-uri va apărea o casetă care îți va cere să reintroduci parola. După ce faceți acest lucru, atingeți sau faceți clic pe butonul care spune „Ștergeți (numele contului dvs.)” și confirmați că sunteți sigur.

1637203792 926 Cum sa va stergeti contul de Instagram

Atingerea butonului de ștergere după ce ați introdus parola vă va oferi un ultim pop-up de confirmare.

După cum spune Instagram de câteva ori pe pagina de ștergere a contului, datele tale nu vor fi șterse imediat – Meta le va păstra timp de 30 de zile. Dar profilul și postările dvs. vor fi ascunse pe site.

Dacă vă despărțiți complet de Instagram, nu uitați să eliminați și aplicația de pe telefon. Procedând astfel, veți economisi puțin spațiu și, de asemenea, va crea un pic de frecare între dvs. și înscrierea de rezervă pentru serviciu.

Cum să anulați ștergerea contului de Instagram

Rețineți că nu vă veți putea readuce contul dacă au trecut peste 30 de zile de când ați cerut Instagram să-l ștergă. Va trebui să vă recreați contul (numele dvs. de utilizator va fi eliberat după ștergerea contului, dar este posibil ca cineva să-l fi luat).

1637203792 953 Cum sa va stergeti contul de Instagram

Vă puteți restabili contul în 30 de zile, conectându-vă din nou.

Cu toate acestea, dacă vă aflați în această perioadă de timp de 30 de zile, vă puteți recupera contul, împreună cu postările și DM-urile sale. Pentru a face acest lucru, pur și simplu mergeți înapoi la Instagram și conectați-vă cu acreditările dvs. Veți vedea un mesaj care spune că ați solicitat ștergerea contului dvs., împreună cu data la care datele dvs. vor fi dispărute. Pentru a împiedica acest lucru, trebuie doar să apăsați butonul „Păstrați contul”.

Suspendarea temporară a contului de Instagram

Dacă doriți să vă eliminați contul din vizualizarea publică, dar nu doriți să vă ștergeți definitiv toate fotografiile și mesajele, vă puteți suspenda contul.

gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAUEBAAAACwAAAAAAQABAAACAkQBADs

Ecranul de suspendare a contului este relativ ușor de accesat, dar va trebui să o faci printr-un browser web.

Din nou, Meta te face să folosești versiunea web a Instagram, în loc de aplicație, dar cel puțin nu va trebui să obții un link dintr-un articol de ajutor.

  • După ce vă conectați la Instagram.com, accesați profilul dvs. și faceți clic pe butonul Editați profilul (dacă utilizați un browser mobil, va trebui să atingeți roata de setări pentru a obține opțiunea).
  • De acolo, accesați „Editați profilul” > „Dezactivați temporar contul” (va fi o opțiune în partea de jos). Ca și în cazul ștergerii contului, va trebui să selectați un motiv pentru care vă suspendați contul și să introduceți parola.

1637203793 991 Cum sa va stergeti contul de Instagram

Ecranul „Dezactivați temporar contul” al Instagram.

Pentru a vă reactiva contul, pur și simplu vă conectați din nou utilizând aplicația sau site-ul web. Veți putea să vă suspendați contul doar o dată pe săptămână, așa că, dacă vă conectați accidental din nou la profilul dvs., postările dvs. vor fi din nou online și vor fi vizibile pentru urmăritori, cel puțin pentru puțin timp.

Citeste si  Cum se introduce o semnătură scrisă de mână în Google Docs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button