CUM SA

Cum să vizionați BlizzCon 2021

După anularea BlizzCon 2020 din cauza pandemiei, Blizzard s-a întors – mai devreme decât de obicei în an – pentru BlizzCon 2021. Blizzard îl numește de fapt „BlizzConline 2021”. Așteptați să auziți actualizări privind titlurile anticipate, inclusiv Diablo IV, Overwatch 2, World of Warcraft, Hearthstone, și poate o scurtă privire asupra zvonurilor Diablo 2 remasterizare.

Activision, compania-mamă a Blizzard, a anunțat în timpul unui apel recent privind câștigurile că ambele Diablo 4 și Overwatch 2 nu ar vedea o lansare în 2021. Și, deși acest lucru este dezamăgitor, probabil vor exista câteva știri despre lansarea jocurilor în acest an. Un candidat probabil este Diablo nemuritor joc pentru telefoane iOS și Android, pe care colegul meu Andrew Webster l-a experimentat practic.

Dacă doriți să urmăriți festivitățile (care ar trebui să fie totuși festive, chiar dacă nu vor fi pline de cantitatea obișnuită de cosplay în persoană), iată cum să faceți acest lucru.

Când se întâmplă BlizzCon 2021?

BlizzCon va începe cu ceremonia obișnuită de deschidere la ora 17:00 ET / 14:00 PT vineri, 19 februarie și urmează să dureze o oră și 10 minute. De atunci, convenția se împarte în cinci difuzări diferite, fiecare concentrându-se pe un joc diferit. Iată programul complet. Toate difuzările sunt programate să se încheie până la 20:40 ET / 17:40 PT. Dacă căutați știri despre jocuri, se va întâmpla probabil în prima zi.

Cu toate acestea, va porni din nou sâmbătă, 20 februarie, la 15:00 ET / 12PM PT. Programul din ziua a doua constă din sesiuni de întrebări și răspunsuri, vitrine ale comunității și divertisment suplimentar, cum ar fi un Diablo campanie de masă găzduită de Rol critic echipaj.

Citeste si  Ce este familia Apple Card și cum o utilizați?

Costă ceva să participi la BlizzCon 2021?

Nu. Este gratuit să participe, spre deosebire de evenimentele anterioare BlizzCon care au necesitat bilete. Dacă doriți unele dintre bunătățile care au venit de obicei cu un bilet, puteți cumpăra un pachet BlizzCon de articole și produse cosmetice în joc chiar aici.

Unde pot viziona BlizzCon 2021?

Blizzard găzduiește convenția sa online la BlizzCon.com sau prin Battle.net, lansatorul de jocuri Activision Blizzard pe desktop și mobil. De asemenea, va fi transmis în direct de pe YouTube și Twitch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button