CUM SA

Cum să vizionați evenimentul RDNA 2 al AMD introducând GPU-urile Radeon RX 6000

După lansarea noilor sale procesoare Zen 3 Ryzen 5000 la începutul acestei luni, AMD anunță astăzi noua sa gamă de plăci grafice Radeon RX pentru desktopuri, care promite că va fi „de departe cea mai puternică GPU de joc pe care am construit-o vreodată”.

Noua serie de GPU Radeon RX 6000 va prezenta noua arhitectură RDNA 2 a AMD care include urmărirea în timp real a razelor accelerată hardware și umbrirea cu rată variabilă. Se așteaptă ca noile cărți să concureze direct cu cea mai recentă gamă RTX 3000 din Nvidia.

AMD a început deja să tachineze noile cărți, dar ne așteptăm ca evenimentul de astăzi să ofere mult mai multe informații despre ce să ne așteptăm. Jucătorii care doresc să își actualizeze computerul la o nouă GPU AMD sau care caută o alternativă la GPU-urile RTX 3000 Nvidia din cauza lipsei actuale de aprovizionare vor dori probabil să se adapteze.

CÂND ÎNCEPE EVENIMENTUL AMD?

Începe astăzi, 28 octombrie, la 12PM ET / 9AM PT / 4PM GMT.

UNDE POT VEDE EVENIMENTUL AMD?

Am încorporat fluxul live în partea de sus a acestei postări, astfel încât să puteți rămâne aici să îl urmăriți când începe. În caz contrar, AMD are fluxuri disponibile pe site-ul său web, Twitch și YouTube.

CE Mă duc să văd?

Am văzut deja noile procesoare Ryzen 5000 anunțate pe 8 octombrie, așa că acest eveniment se va concentra pe plăcile grafice Radeon RX 6000 de la AMD. AMD a dezvăluit deja designul Radeon RX 6000 în septembrie pe Twitter și și-a creat propriul Fortnite insulă pentru cei interesați să verifice fiecare unghi al GPU-ului.

Citeste si  Cum se dezactivează noua caracteristică de copiere și lipire URL a Edge

Aceste carduri se vor baza pe RDNA 2. Compania are aceeași arhitectură grafică și în viitoarele console de generație următoare, PS5 și Xbox Series X / S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button