CUM SA

Cum să vizionați fluxul Opening Night Live al Gamescom

Gamescom este de obicei cea mai mare conferință de jocuri video în persoană, dar se întâmplă practic pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei. Acest lucru poate fi dezamăgitor pentru persoanele care doreau să meargă la Köln, Germania, dar prezentarea online face mult mai ușor pentru spectatorii de acasă să vadă toate cele mai importante momente. Evenimentul Opening Night Live de două ore al lui Geoff Keighley se concentrează pe a face exact asta, oferind noi anunțuri de joc Gamescom, trailere și apariții de oaspeți.

În ceea ce privește ceea ce vă puteți aștepta, Keighley promite un pas de pas de la un nivel complet de la Call of Duty: Vanguardcampania se joacă pe cele mai recente console; câteva vești mari despre Splitgate, titlul FPS competitiv bazat pe portal, care a fost popular în ultima vreme; o actualizare pe Lego Star Wars: Saga Skywalker; o dezvăluire a următoarei Saints Row; alături de alte surprize.

La ce oră începe Opening Night Live?

Pentru unii oameni, Opening Night Live nu va avea loc de fapt noaptea. Începe la ora 14:00 ET / 11:00 PT / 19:00 BST, astfel încât să vă puteți acorda în timpul unei pauze de lucru la prânz (șeful dvs. nu va observa că ați plecat timp de două ore, nu?), Sau imediat după locul de muncă, în funcție de unde ești în lume.

Unde pot viziona Opening Night Live?

Acest eveniment, la fel ca multe alte fluxuri de evenimente de joc, este disponibil pentru vizionare pe mai multe site-uri, inclusiv pe YouTube (încorporat mai sus), Twitch, Stare de nervozitateși Facebook Gaming.

Citeste si  Cum se convertesc mai multe documente Word în Google Docs

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button