CUM SA

Cum să vizionați transmisia live Nintendo Live februarie 2021

Dacă vă interesează jocurile, veți dori să știți că Nintendo găzduiește astăzi un flux live de 50 de minute pe care îl numește Nintendo Direct, iar compania se va concentra pe jocurile care vin pe Switch în 2021. Aceasta este prima dată când compania a găzduit un flux live Nintendo Direct din septembrie 2019.

Nintendo a confirmat deja pe Twitterar anunța informații despre Super Smash Bros. Ultimate, dar nu a oferit niciun fel de sugestii, deși există șanse mari să auzim despre un nou personaj pentru al doilea Fighter Pass al jocului. In afara de Super Smash Bros. Ultimate, fluxul live se va concentra pe jocurile care vin pe Nintendo Switch „în prima jumătate a anului 2021”, lăsând fanii să speculeze ce ar putea fi arătat în timpul prezentării.

Când începe Nintendo Direct?

Fluxul live începe astăzi, 17 februarie, la 14:00 PT / 17:00 ET / 22:00 GMT.

Unde pot viziona Nintendo Direct?

Am încorporat fluxul live în partea de sus a acestei postări, astfel încât să puteți rămâne aici să îl urmăriți când începe. În caz contrar, Nintendo Direct de astăzi va fi disponibil pe site-ul oficial Nintendo, Twitch și YouTube.

Desigur, dacă ți-e dor de flux, poți găsi acoperire a tuturor știrilor Nintendo aici The Verge.

Citeste si  Toate modalitățile de a vă transforma telefonul sau camera într-o cameră web

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button