CUM SA

Cum se schimbă aplicația implicită de completare automată a parolei pe iPhone și iPad

Khamosh Pathak

În mod implicit, Apple vă permite să vă conectați la site-uri web folosind parole salvate în iCloud Keychain. Dar dacă utilizați un manager de parole terță parte dedicat, este posibil să îl utilizați ca serviciu implicit de completare automată a parolei pe iPhone și iPad.

Apple vă permite să utilizați până la două servicii de completare automată a parolelor împreună pe iPhone sau iPad. Puteți utiliza iCloud Keychain și alte servicii precum Bitwarden sau LastPass. De asemenea, puteți dezactiva Keychain-ul iCloud și setați serviciul terță parte implicit.

LEGATE DE: LastPass vs Bitwarden: Care este cel mai potrivit pentru tine?

Procesul de modificare a serviciului implicit de completare automată a parolei este același. (Asta vom discuta mai jos.) Dar procesul de configurare va depinde de aplicația pe care o utilizați, așa că vă recomandăm să configurați mai întâi managerul de parole la alegere.

În aplicație, asigurați-vă că activați funcția Face ID sau Touch ID. Acest lucru vă asigură că nu va trebui să introduceți parola principală de fiecare dată când doriți să vă conectați la un site web utilizând un manager de parole terță parte.

După finalizarea configurării aplicației de gestionare a parolelor, accesați aplicația „Setări” de pe iPhone sau iPad.

Accesați Setări pe iPhone

Aici, accesați secțiunea „Parole”.

Atingeți Parole din Setări

Autentificați-vă folosind Face ID, Touch ID sau un cod de acces pentru ecranul de blocare, apoi alegeți opțiunea „Completare automată parole”.

Atingeți Completare automată parole

Alegeți serviciul terță parte pe care doriți să îl utilizați. De asemenea, puteți atinge opțiunea „iCloud Keychain” pentru a o dezactiva.

Treceți la Managerul de parole terță parte

Serviciul pe care îl selectați va trebui să fie autentificat. În exemplul nostru, Bitwarden vă va cere să vă conectați la contul dvs. utilizând parola principală (sau să vă autentificați utilizând Face ID sau Touch ID). Atingeți butonul „Trimiteți” pentru autentificare.

Citeste si  Cum se creează desktop-uri virtuale cu Windows 11

Autentificați Managerul de parole terță parte

După finalizarea procesului de autentificare, atingeți butonul „Înapoi”.

Atingeți butonul Înapoi după autentificare

Acum puteți continua să utilizați iPhone-ul sau iPad-ul dvs. așa cum ați face în mod normal. Data viitoare când accesați o pagină de conectare la site, veți vedea o sugestie din partea managerului de parole la alegere.

Doar selectați parola și autentificați-vă (folosind parola principală sau Face ID), iar numele de utilizator și parola dvs. vor fi completate automat.

Utilizarea Bitwarden pentru a vă conecta la site-ul web Utilizarea funcției de completare automată pe iPhone și iPad


Doriți să vă opriți iPhone-ul să vă solicite cu totul parolele? Iată cum să dezactivați brelocul iCloud.

LEGATE DE: Cum se dezactivează iCloud Keychain pe iPhone și iPad

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button