MOBILE

Evenimentul Samsung Galaxy MWC 2021: ora de începere și modul de vizionare

Samsung găzduiește luni, 28 iunie, un eveniment virtual pentru Mobile World Congress 2021, unde promite să împărtășească modul în care „reimaginează ceasurile inteligente”. Împreună cu dispozitivele portabile, compania ar trebui, de asemenea, să împărtășească știri despre cele mai recente adăugiri la ecosistemul Galaxy și munca pe care o face pentru a spori securitatea mobilă.

La I / O 2021, Google a anunțat că sistemul de operare Samsung Tizen va fuziona cu Wear OS pentru a servi drept viitor software care alimentează ceasurile inteligente pentru telefoanele Android (numite în mod provizoriu „Wear”). Nu există zvonuri care să sugereze că Samsung va oferi o privire aprofundată asupra acestor eforturi, dar scurgerile recente arată că compania are un nou Galaxy Active Smartwatch în lucrările pe care ar putea să le anunțe. Există, de asemenea, o șansă ca Samsung să prezinte Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3.

Evenimentul este programat să se desfășoare exact o oră, conform paginii evenimentului MWC de la Samsung, care ar trebui să ofere companiei suficient timp pentru a intra în toate detaliile.

Începe la 10:15 AM PT / 1:15 PM ET / 7:15 PM CET luni, 28 iunie.

Vom încorpora fluxul de difuzare Samsung mai sus de îndată ce va fi disponibil. De asemenea, puteți urmări împreună cu noi la linkurile de mai jos:

Citeste si  Conceptul de telefon rulabil Oppo este un potențial pur, lipsit de poloneză

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button