CUM SA

Cum să vă ștergeți contul de Facebook

\ Dacă ați renunțat în cele din urmă la cea mai populară rețea de socializare din lume, nu este prea complicat să vă eliminați din serviciu. Dar, înainte de a șterge toate aceste imagini, postări și aprecieri, ar trebui să descărcați informațiile dvs. personale de pe Facebook.

Arhivele dvs. de pe Facebook conțin aproape toate informațiile pertinente legate de contul dvs., inclusiv fotografiile, sesiunile active, istoricul chat-ului, adresele IP, datele de recunoaștere facială și anunțurile pe care ați dat clic, doar pentru a numi câteva. Este o mulțime de informații personale la care probabil ar trebui să mențineți accesul.

Pentru a descărca arhiva dvs. utilizând web:

  • Faceți clic pe săgeata „în jos” din colțul din dreapta sus.
  • Accesați „Setări și confidențialitate”> „Setări”.
  • În coloana din stânga, faceți clic pe „Informațiile dvs. Facebook”.
  • În centru, găsiți și faceți clic pe „Descărcați-vă informațiile”.
  • Puteți selecta ce informații doriți să descărcați (sau puteți descărca toate acestea). În partea de sus a paginii, există liste derulante care vă permit să creați un interval de date (dacă doriți), să descărcați datele în HTML sau JSON și să alegeți între calitate media, medie sau scăzută.
  • Când sunteți gata, faceți clic pe „Creați fișier”. Veți primi o notificare prin e-mail când fișierul dvs. este gata.

Puteți alege ce date Facebook doriți să descărcați.

După ce ați terminat descărcarea arhivei, acum vă puteți șterge contul.

Atenție: după ce vă ștergeți contul, acesta nu mai poate fi recuperat.

Când sunteți gata să vă ștergeți contul, reveniți la pagina intitulată „Informațiile dvs. Facebook” și faceți clic pe „Dezactivare și ștergere”. Aici puteți alege să vă dezactivați temporar contul sau să îl ștergeți definitiv.

Dacă doriți să îl ștergeți, fie faceți clic pe „Ștergeți contul” pe pagina respectivă, fie faceți clic pe acest link, care vă va duce la aceeași pagină de ștergere a contului.

Aici veți avea o altă șansă să vă descărcați arhiva sau să alegeți dezactivarea, mai degrabă decât ștergerea. După ce faceți clic pe „Ștergeți contul meu”, contul dvs. va fi marcat pentru reziliere și inaccesibil pentru alte persoane care utilizează Facebook.

Înainte de a vă șterge contul, aveți o altă șansă de a vă dezactiva sau descărca informațiile.

Înainte de a vă șterge contul, aveți o altă șansă de a vă dezactiva sau descărca informațiile.

Compania notează că întârzie rezilierea pentru câteva zile după ce a fost solicitată. Dacă vă conectați din nou în această perioadă, solicitarea dvs. de ștergere va fi anulată. Deci, nu vă conectați sau veți fi forțat să reluați procesul din nou. Anumite lucruri, cum ar fi comentariile pe care le-ați făcut la postarea unui prieten, pot apărea în continuare chiar și după ce ați șters contul. Facebook spune, de asemenea, că copii ale anumitor articole, cum ar fi înregistrările jurnalului, vor rămâne în baza sa de date, dar observă că acestea sunt disociate cu identificatorii personali.

Dacă sunteți cu adevărat serioși cu privire la renunțarea la Facebook, amintiți-vă că compania deține și alte câteva servicii populare, cum ar fi Instagram și WhatsApp, deci ar trebui să vă ștergeți și conturile.

Actualizare 15 ianuarie 2021, 9:15 AM ET: Acest articol a fost publicat inițial pe 28 septembrie 2018 și a fost actualizat pentru a permite modificări în interfața Facebook.

Citeste si  De ce nu pot vedea bara de scriere pe antrenamentele mele Apple Fitness +?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button