TELEVIZIUNE

Cum să vizionați săptămâna Geeked a Netflix

Netflix organizează primul său eveniment virtual „Geeked” începând cu 7 iunie, o săptămână întreagă dedicată poveștilor de gen din film și TV. Asta înseamnă science fiction și fantezie și spectacole bazate pe cărți de benzi desenate și jocuri video.

Compania spune că vor fi prezentate peste 50 de proiecte, inclusiv nume mari precum Vrajitorul, Sandman, Lucifer, Cowboy Bebop, Arcane ( League of Legends serie animată), Spectacolul Cuphead, și altele. În plus față de anunțuri și trailere importante, evenimentul va include și „primele priviri, filmări din culise, interviuri distribuite, jocuri de vedete, citiri de pe scenarii, spectacole live și multe altele”, potrivit Netflix.

Este mult de împrăștiat în cinci zile. Iată cum puteți ține pasul cu totul.

La ce oră este săptămâna Geeked a Netflix?

Evenimentul are loc în perioada 7 – 11 iunie, iar Netflix spune că lucrurile vor începe la 9:00 PT / 12PM ET. Compania va publica, de asemenea, recapitulări zilnice la 10 AM PT / 1PM ET, sugerând că lucrurile vor dura aproximativ o oră în fiecare zi. Nu există un program exact, dar Netflix spune că „fiecare zi va avea o tematică largă la diferite genuri: film, cărți de benzi desenate, fantezie, anime / animație și jocuri”.

Unde pot viziona evenimentul?

Dacă doriți să urmăriți totul, se pare că va fi greu să ratați, deoarece Netflix va folosi aproape orice platformă video imaginabilă. Asta înseamnă că puteți urmări și urmări evenimentele zilnice pe YouTube, Stare de nervozitate, Twitch, Facebook și TikTok. Și asigurați-vă că rămâneți la curent cu The Verge pentru acoperirea celor mai mari anunțuri.

Citeste si  Netflix dezvăluie distribuția Straw Hats pentru viitoarea emisiune live-action One Piece

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button